De toeristische streek Beiras

Beiras is de traditionele naam van het gebied ten zuiden van de Douro-rivier en ten noorden van de Taag. Het is een gebied met veel contrasten: de Atlantische kustlijn met een gematigd klimaat, witte zandstranden en de kenmerkende Atlantische dennenbossen en een binnenland waar grimmige bergen en rotspartijen de toon zetten.

Bezienswaardigheden

ted Ted Tassen Mid Tassen Baker ArtinaHandtas Dames kopen Purple wPnOX8k0

Er zijn veel bezienswaardigheden in de omgeving, deze zijn allemaal op ca. 1 uur rijden van de quinta, zoals:Print Rugzakken online Tassen Shopper volcom Volcom Paradise Tote Shop Koffers zLMqSVUGpj

Het 18e eeuwse koninklijk jachtslot en klooster van Buçaco.
Er is hier ook een kruisgang met levensgrote terracotta beelden en een groot arboretum. Vlakbij is het  museum en gedenkteken t.g.v. de slag van Buçaco in 1810, waarbij Wellington de Napoleontische legers versloeg.Moschino Rood Rosso Love Pu Dame ruime moschino Bag Assortiment Schoenen Scuro Bowling Spazzolato YIED9HW2

Coimbra, Moschino Rood Rosso Love Pu Dame ruime moschino Bag Assortiment Schoenen Scuro Bowling Spazzolato YIED9HW2ligt aan de rivier de Mondego en heeft een van de  oudste universiteiten van Europa. Vooral de universiteitsbibliotheek is een bezoekje waard. Coimbra heeft een oud, heel levendig centrum, maar ook de grote shoppingcentra zijn ruim vertegenwoordigd.

Viseu, heeft een oud centrum. De romaanse kathedraal dateert uit

830. Het museum dat zich bevindt in het oude bisschoppelijke  paleis, toont enkele meesterstukken van de schilder Grão VascoMoschino Rood Rosso Love Pu Dame ruime moschino Bag Assortiment Schoenen Scuro Bowling Spazzolato YIED9HW2 en schilderijen van andere schilders uit de 16e eeuw van de School van Viseu.Moschino Rood Rosso Love Pu Dame ruime moschino Bag Assortiment Schoenen Scuro Bowling Spazzolato YIED9HW2

Conimbriga is de grootste Romeinse nederzetting in Portugal. De stadsmuren zijn grotendeels intact en van de mozaïekvloeren en funderingen van vele huizen en openbare gebouwen zijn mooie overblijfselen te zien. Er is ook een museum met archeologische vondsten.

Moschino Rood Rosso Love Pu Dame ruime moschino Bag Assortiment Schoenen Scuro Bowling Spazzolato YIED9HW2

Figueira da Foz, badplaats aan de Atlantische Oceaan met mooie boulevard en grote stranden. In de buurt kan men ook de zoutpannen  en rijstvelden bezoeken, waar heel veel vogels te spotten zijn.

Serra da EstrelaDames Horloge Met guess PortemonneeBlue Verlies guess verkoop Guess Portemonnees Online mnw8vN0OBergketen met als hoogste punt de Torre (2000m en hoogste punt op het vaste land van Portugal). Eldorado voor wandelaars. Uniek omdat men met de auto over het hoogste punt kan rijden.

pepe Black Sneakers Jassen pepe Pepe JeromeWinterjas Cambridge Sale Jeans Boots kopen Kinderen QdtsrCh