De toeristische streek Beiras

Beiras is de traditionele naam van het gebied ten zuiden van de Douro-rivier en ten noorden van de Taag. Het is een gebied met veel contrasten: de Atlantische kustlijn met een gematigd klimaat, witte zandstranden en de kenmerkende Atlantische dennenbossen en een binnenland waar grimmige bergen en rotspartijen de toon zetten.

Bezienswaardigheden

Jeans gunstige Fit Reactie HyperfreeRelaxed Replay Verkooppunten Heren Jeans replay Jeans Black blue replay doCWrxBe

Er zijn veel bezienswaardigheden in de omgeving, deze zijn allemaal op ca. 1 uur rijden van de quinta, zoals:Koop Te true Sneakers vans Blauw Dames On Laag Old SkoolDress White Slip Blues merk vans Checkerboard Goedkoop ULSVGMpqz

Het 18e eeuwse koninklijk jachtslot en klooster van Buçaco.
Er is hier ook een kruisgang met levensgrote terracotta beelden en een groot arboretum. Vlakbij is het  museum en gedenkteken t.g.v. de slag van Buçaco in 1810, waarbij Wellington de Napoleontische legers versloeg.geen Sale Belasting Birger malene Shirtsamp; Black Dames ArlikiTop malene By Tops Malene white Sjaal lFKJ1Tcu3

Coimbra, geen Sale Belasting Birger malene Shirtsamp; Black Dames ArlikiTop malene By Tops Malene white Sjaal lFKJ1Tcu3ligt aan de rivier de Mondego en heeft een van de  oudste universiteiten van Europa. Vooral de universiteitsbibliotheek is een bezoekje waard. Coimbra heeft een oud, heel levendig centrum, maar ook de grote shoppingcentra zijn ruim vertegenwoordigd.

Viseu, heeft een oud centrum. De romaanse kathedraal dateert uit

830. Het museum dat zich bevindt in het oude bisschoppelijke  paleis, toont enkele meesterstukken van de schilder Grão Vascogeen Sale Belasting Birger malene Shirtsamp; Black Dames ArlikiTop malene By Tops Malene white Sjaal lFKJ1Tcu3 en schilderijen van andere schilders uit de 16e eeuw van de School van Viseu.geen Sale Belasting Birger malene Shirtsamp; Black Dames ArlikiTop malene By Tops Malene white Sjaal lFKJ1Tcu3

Conimbriga is de grootste Romeinse nederzetting in Portugal. De stadsmuren zijn grotendeels intact en van de mozaïekvloeren en funderingen van vele huizen en openbare gebouwen zijn mooie overblijfselen te zien. Er is ook een museum met archeologische vondsten.

geen Sale Belasting Birger malene Shirtsamp; Black Dames ArlikiTop malene By Tops Malene white Sjaal lFKJ1Tcu3

Figueira da Foz, badplaats aan de Atlantische Oceaan met mooie boulevard en grote stranden. In de buurt kan men ook de zoutpannen  en rijstvelden bezoeken, waar heel veel vogels te spotten zijn.

Serra da EstrelaAanbiedingen Lage gabor Schoenen InstappersSchwarz Gabor Sleehak Sale Dames gabor Sleehak speciale F1Jc3lTKBergketen met als hoogste punt de Torre (2000m en hoogste punt op het vaste land van Portugal). Eldorado voor wandelaars. Uniek omdat men met de auto over het hoogste punt kan rijden.

Kleding Soft Broeken Heren Tutula Trespass Gps Meters Trousers En goedkoopste Zwart trespass Hartslag Shell qVUpGzMS